NAV 2.0 ÉS NAV 2.1 TÖRVÉNYI MÓDOSÍTÁSOKMINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES!

OLDALUNK AZOKNAK SZÓL, AKIK AZ ALÁBBI LÉPÉSEKET MÉG NEM TETTÉK MEG, AZAZ 2018 ÓTA NEM REGISZTRÁLTAK TECHNIKAI FELHASZNÁLÓT ÉS NEM KÖTÖTTÉK ÖSSZE PROGRAMUNKAT A NAV RENDSZERÉVEL.

Mint arról már bizonyára értesült, 2020. július 1-jétől bővül azon számlák köre, amelyekről adatot kell szolgáltatni. Ettől a naptól kezdve minden olyan számlára vonatkozik a kötelező adatszolgáltatás, amelyet egy adóalany belföldi adóalany számára állít ki belföldön teljesített ügyletről – annak áfatartamától függetlenül. 


Az online adatszolgáltatásra való átállás kevés lépésből áll, de természetesen előfordulhatnak közben kérdések. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy olyan információkat tudjunk Önnek adni, melyek segítségével az átállást gyorsan és könnyedén meg tudja oldani.

NAV - Online Számla Regisztráció

Annak érdekében, hogy a NAV rendszerében sikeresen tudjon regisztrálni, elkészített egy remek videót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is, ezt jobbra találja. Ajánlott végignézni, mielőtt belevág a folymatba.

Technikai felhasználó rögzítése...

A Kulcs-Soft szoftverei jogszabálykövetők, így felkészültek a változtatásokra. A következő videókban mutatjuk meg részletesen, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a számlák feltöltése sikeres legyen. Két különböző videót készítettünk, egyet a Kulcs-Ügyvitel programcsaládunkhoz és egyet az előző generációs termékeinkről.

...Ügyvitel termékcsaládunkban

...Előző generációs szoftvereinkben

Megjelent július 1-jei változásokat tartalmazó szoftverfrissítés, melyek funkciói július 1-jétől lesznek aktívak. Tudásbázisunkban minden újdonságot részletesen bemutatunk, így Önt nem érheti meglepetés. 

A KULCS-ÜGYVITEL TUDÁSBÁZISBAN MINDEN INFORMÁCIÓ FENT VAN, AMIRE SZÜKSÉGE LEHET.

Az ügyviteles programjainkhoz tartozó tudásbázisunkban több oldalon keresztül írunk a kötelező adatszolgáltatásról. Amennyiben kérdése merül fel, választ fog találni rá.